• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zinedine Zidane ar fi putut juca în tricoul celor de la Manchester United.

În cele din urmă, mutarea nu s-a mai realizat, deoarece Alex Ferguson s-ar fi împotrivit acestui transfer, pentru a nu-l deranja pe Eric Cantona, cealaltă supervedetă a ''diavolilor roşii''. Dezvăluirea a fost făcută de Martin Edwards, fost preşedinte al grupării de pe Old Trafford.

Într-un interviu pentru BBC, Edwards a dezvăluit că Ferguson a considerat că venirea lui Zidane l-ar putea supăra pe Cantona: "Zidane şi Eric jucau pe acelaşi post şi Alex s-a gândit că transferul lui Zidane l-ar putea deranja pe Cantona.

Acum, dacă ne gândim retrospectiv, este evident că a fost o greşeală şi regretăm decizia, pentru că Eric s-a retras un an mai târziu şi Zidane era foarte tânăr. Ar fi putut juca mult timp la noi".

În vara lui 1996, Zidane a părăsit Bordeaux şi a ajuns la Juventus Torino.

În Italia, francezul a jucat cinci sezoane şi a câştigat două titluri, o Cupă a Italiei şi Cupa Intertoto, înainte de a ajunge la Real Madrid unde şi-a încheiat cariera.

Agerpres