• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

8 noiembrie este o dată cu totul specială în istoria lui Manchester United. Este ziua în care, în 1986, Sir Alex Ferguson a debutat pe banca "diavolilor", pe care a mai părăsit-o după aproape 27 de ani, în 2013.

Tot ce a urmat după 8 noiembrie 1986 este cunoscut deja. Cea mai bună perioadă din istoria grupării de pe Old Trafford se leagă de antrenorul scoţian.

Nu mai puţin de 38 de trofee a cucerit United cu Ferguson manager, adică peste jumătate din cele 68 de trofee din istoria de 139 de ani a clubului.

13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, Cupa Cupelor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală, Mondialul cluburilor, cinci Cupe, patru Cupe ale Ligii şi zece Supercupe ale Angliei a câştigat Sir Alex Ferguson cu Manchester United.

Înainte de venirea la Manchester United, din 1986, Ferguson a scris istorie şi la Aberdeen, cu care a cucerit Cupa Cupelor, Supercupa Europei şi trei titluri în Scoţia.

O tribună de pe arena lui United, Old Trafford, îi poartă numele scoţianului în vârstă de 75 de ani, care are şi o statuie în faţa "Teatrului Viselor", aşa cum e cunoscut stadionul de 75.000 de locuri al echipei din Anglia cu cele mai multe titluri din istorie, 20.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT