• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Starul suedez Zlatan Ibrahimovic ar fi putut juca la Arsenal sau Manchester City, însă doar numirea lui Jose Mourinho în postul de antrenor al lui Manchester United l-a făcut să accepte provocarea de a evolua în fotbalul englez.

După Suedia, Olanda, Italia, Spania şi Franţa, Ibrahimovic a aşteptat până la 34 de ani pentru a face pasul către Premier League. Însă, înainte de a semna cu Manchester United, suedezul a mai avut contacte cu fotbalul englez, în tinereţe, când a fost testat de Arsenal Londra, oferindu-i-se ulterior o altă oportunitate de a încerca aventura engleză, la rivala Manchester City.

"Am fost aproape de a juca în Premier League în două ocazii: prima oară cu Arsenal şi apoi cu Manchester City, însă acest lucru nu s-a întâmplat", a declarat Ibrahimovic pentru Sky Sports.

Numirea portughezului Jose Mourinho, fostul său antrenor de la Inter Milano, la conducerea tehnică a lui Manchester United, a fost argumentul decisiv care l-a convins să vină la gruparea de pe Old Trafford.

"Mourinho este un geniu, un creier, ştie ceea ce trebuie să facă pentru a câştiga. Am învăţat multe alături de el, la Inter. Cine nu vrea să-l aibă pe Mourinho ca antrenor?", a adăugat suedezul, care a sosit la United în această vară, după ce a cucerit patru titluri consecutive de campion al Franţei cu Paris Saint-Germain.