• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho i-a oferit lui Zlatan Ibrahimovic revenirea pe terenul de joc, sâmbătă seară, la victoria lui Manchester United în fața lui Newcastle, 4-1 în etapa a 12-a din Premier League7 luni au trecut de la ruptura de ligamente pe care atacantul a suferit-o la genunchiul drept în sezonul trecut, în aprilie 2017.

Starul suedez al lui United a intrat în minutul 77, în locul lui Anthony Martial, când scorul era deja 4-1 în favoarea "diavolilor". Golurile lui Manchester au fost semnate de Martial (37), Smalling (45+1), Pogba (54) și Lukaku (70). Newcastle deschisese scorul prin Gayle (14).

Zlatan poartă numărul 10 de când a revenit în tricoul formației lui Jose Mourinho. Imediat, internetul s-a umplut de reacții la adresa revenirii lui Zlatan. 

"S-a întors regele de pe Old Trafford""Zlatan s-a întors cu magia lui", sau "Zlatan e o bestie", au fost doar câteva din remarcile iubitorilor fotbalului pe rețelele sociale.

În vârstă de 36 ani, Zlatan Ibrahimovic a câştigat 4 titluri consecutive de campion al Franţei cu Paris Saint-Germain, înainte de a se alătura antrenorului portughez Jose Mourinho la Manchester United, în vara anului trecut. El a reuşit să înscrie 28 de goluri în 46 de meciuri, însă sezonul său a fost întrerupt brusc în luna aprilie 2017, când a suferit o ruptură de ligamente la genunchi, în cursul meciului retur cu Anderlecht, din semifinalele Europa League, competiţie pe care echipa sa avea să o câștige.

Operat cu succes în Statele Unite, Ibrahimovic şi-a continuat recuperarea la clubul Manchester United, cu care nu se mai afla sub contract de la finalul sezonului trecut, iar în luna octombrie a semnat un nou acord cu trupa lui Mourinho.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT