• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zlatan Ibrahimovic a marcat pentru 1-2 în primul derby al orașului Manchester în care a evoluat. United a pierdut pe Old Trafford în fața lui City, dar Ibra a devenit golgheterul la zi al Premier League, înscriind al patrulea său gol în patru meciuri.

După marcarea golului din minutul 42, cu un șut superb din careu, după o greșeală a lui Claudio Bravo, Ibrahimovic a devenit primul fotbalist din istorie care marchează în cinci dintre cele mai mari derby-uri europene.

Ibra a înscris în El Clasico (Real-Barcelona), în derby-ul della Madonnina (AC Milan-Inter), în Derby d'Italia (Inter-Juve), în derby-ul Barcelonei (Barcelona-Espanyol) și în derby-ul Manchesterului (Manchester United-Manchester City).

În plus, Zlatan a mai înscris în derby-urile PSG-Monaco, PSG-Marseille, PSG-Lyon, Ajax-PSV sau Ajax-Feyenoord.

Ibrahimovic a devenit astăzi al treilea cel mai vârstnic jucător care înscrie în derby-ul Manchesterului, la 34 de ani și 343 de zile. Sheringham (35 de ani și 19 zile) și Paul Scholes (35 de ani și 152 de zile) sunt singurii mai bătrâni ca Ibra.

VEZI AICI golul lui Ibra cu Manchester City