• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Wayne Rooney e personajul negativ al momentului în fotbalul englez, după ce presa britanică a prezentat o serie de fotografii surprinse în hotelul naționalei Angliei, în care căpitanul Albionului apare în stare avansată de ebrietate, alături de două femei.

Rooney (31 de ani) joacă de 12 ani la Manchester United și este căpitanul "diavolilor", iar banderola naționalei Angliei a preluat-o după ce s-au retras Gerrard, Lampard și Terry. Zlatan Ibrahimovic (35 de ani) a venit pe Old Trafford de câteva luni, dar cine altul putea să sară în apărarea colegului și căpitanului său?

"Oamenii vorbesc, oamenii scriu. Chiar nu știu ce s-a întâmplat și sunt 100% sigur că nici media nu știe cu adevărat întreaga poveste. El e o persoană publică, e căpitanul echipei naționale și al echipei de club și oamenii vor să scrie despre el. Cred că e o lipsă de respect la adresa lui să scoți în față astfel de lucruri și să lași la o parte cine e și ce a realizat. Cred că situația e exagerată", a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit britanicilor de la BT Sport.

119 meciuri și 53 de goluri are Wayne Rooney în naționala Angliei, pentru care a debutat în 2003.