• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Manchester City și Manchester United se întâlnesc în această seară, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, în capul de afiș turului patru din Cupa Ligii Angliei. Zlatan Ibrahimovic a prefațat derby-ul orașului Manchester și a făcut glume pe seama fanilor lui City.

Zlatan Ibrahimovic s-a declarat extrem de încrezător înaintea celui de-al doilea duel cu City din acest sezon. În Premier League, City s-a impus cu 2-1 la capătul unei partide în care Zlatan Ibrahimovic a marcat o dată și a mai ratat câteva ocazii.

"Am o foarte mare experiență când vine vorba despre asemenea meciuri. Am jucat peste tot în Europa în partide similare, cu o intensitate mare. De multe ori am terminat meciurile învingător și sper că și acesta va fi un duel din care voi ieși câștigător. E întotdeauna plăcut să joc împotriva unor fotbaliști de calitate pentru că scot întotdeauna ce e mai bun din mine" a declarat Zlatan.

Atacantul suedez nu s-a putut abține și a făcut glume pe seama fanilor lui Manchester City. "Am cunoscut mulți suporteri ai lui City, însă toți au devenit fanii lui United după ce m-au întâlnit" a glumit atacantul suedez al lui Manchester United, care a mai dezvăluit că vrea să fie "the boss of the city" (șeful lui Manchester City sau șeful orașului, în funcție de interpretare).

Pentru Zlatan, partida din această seară e oportunitatea perfectă de a demonstra că încă poate să evolueze la nivel ridicat în ciuda celor 35 de ani pe care i-a împlinit recent. Deși a început în forță aventura la Manchester United, suedezul a fost aspru criticat în ultima perioadă.

"Nu putem să punem la îndoială victoria lor din meciul de campionat, dar putem să încercăm să câștigăm acest duel. E o oportunitate perfectă pentru noi ținând cont că jucăm acasă. Avem încredere în calitățile noastre și în ceea ce facem la această echipă, iar asta e cel mai important" a încheiat Ibrahimovic.

Partida dintre Manchester United și Manchester City din Cupa Ligii Angliei se joacă în această seară, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digispot.ro și m.digisport.ro

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT