• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Operat în luna mai, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului drept, în timpul meciului dintre Manchester United și Anderlecht, Zlatan Ibrahimovic face tot posibilul pentru a se recupera cât mai repede.

Acesta a postat joi, pe contul său de Instagram, un clip cu el în timp ce face exerciții în sala de fitness, cu picioarele sale, alături de textul: ”Puterea nu înseamnă nimic fără control”. Ibrahimovic a arătat că nu are probleme în a ridica greutăți cu ambele membre inferioare și că nu are probleme în flexarea genunchiului operat.

Regele fotbalului se întoarce”, a spus cel care îl filma pe Zlatan în timpul exercițiului.

 

Power is nothing without control

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) onJul 20, 2017 at 8:35am PDT

Clipul a fost postat pe Instagram la scurt timp după ce Jose Mourinho a vorbit despre posibilitatea ca Ibra să revină la Manchester United în momentul în care va fi recuperat 100% din punct de vedere fizic și va putea evolua din nou.

Nu este prima dată când suedezul de 35 de ani surprinde printr-o postare pe rețelele de socializare. La mai puțin de o lună după ce a fost operat, el a publicat un filmuleț prin care arăta că este capabil să lovească mingea cu ambele picioare, fără sprijinul cârjelor.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT