• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În ziua în care a oficializat transferul lui Morata de la Real, Chelsea s-a despărţit de Zouma. Internaţionalul francez a fost împrumutat la Stoke.

Zouma este, la 22 de ani, un fundaş de mare viitor, însă accidentarea gravă suferită înainte de Mondialul de anul trecut l-a privat în ultima stagiune de un loc de titular în echipa lui Conte. Pentru a evolua constant şi a reveni la forma de dinainte de problemele medicale, fundaşul a fost împrumutat pentru viitoarea stagiune la Stoke City.

''Kurt este fără îndoială unul dintre tinerii fundaşi cei mai talentaţi în joc. Deci venirea lui va ameliora cu siguranţă modul nostru de a juca în acest sezon'', a declarat antrenorul lui Stoke, Mark Hughes.

''În acest moment, el este unul dintre fundaşii cei mai impresionanţi din campionat'', a adăugat noul său antrenor, care spune că l-a remarcat pe Zouma încă de la debutul său în cariera profesionistă, la 17 ani, la Saint-Etienne.

Conte are însă mare încredere în Zouma, el discutând în această vară cu Abramovich despre prelungirea înţelegerii francezului. Zouma a semnat un nou contract cu "albaştrii", valabil până în 2023.

Venit la Chelsea în 2014, Zouma nu a disputat decât 13 meciuri în sezonul trecut, după ce a fost victima unei grave accidentări la un genunchi în februarie 2016.