• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Antonio Conte s-a dezlănţuit la finalul meciului pe care Chelsea l-a pierdut fără drept de apel în faţa lui Arsenal, scor 0-3. Tehnicianul italian a criticat în termeni duri prestaţia echipei sale, care nu a fost în niciun moment în joc.

"Cred că încă din primul minut nu am avut atitudinea corectă şi cred că am jucat împotriva unei echipe bune, care a fost bine organizată şi a stat bine atât din punct de vedere tactic, cât şi fizic. După acest meci, trebuie să muncim foarte mult. Suntem o echipă mare doar pe hârtie", a declarat Conte, pentru BT Sport.

Gary Cahill a comis o mare greşeală în startul partidei, eroarea sa ducând la golul prin care Alexis Sanchez a deschis scorul. Chelsea nu a mai reuşit să-şi revină după startul fals.

Cu toate acestea, fostul antrenor al lui Juventus şi al naţionalei Italiei a refuzat să vorbească despre individualităţi şi a insistat că eşecul aparţine întregii echipe.

"Nu vreau să vobesc despre acea greşeală, pentru că nu este corect pentru jucător. Câştigăm ca o echipă şi pierdem ca o echipă.

Mereu este o problemă de echipă, nu de jucători luaţi individual. Când nimic nu funcţionează, e foarte dificil ca un jucător să aibă un meci bun", a precizat managerul de 47 de ani.

După ce au câştigat în primele trei etape ale sezonului în Premier League, formaţia de pe Stamford Bridge a obţinut un singur punct în următoarele trei, iar acum se află la opt lungimi în spatele liderului Manchester City, care are punctaj maxim.

"Acum este important să privim în propria noastră curte, nu în curtea altora", a conchis Conte, atunci când a fost întrebat despre acest aspect.