• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fundaşul Florin Gardoş a revenit la antrenamente după accidentarea la genunchi şi va juca într-un meci al echipei a doua a clubului Southampton, a anunţat, luni, jucătorul român pe contul său de Facebook.

"În ultimele două săptămâni am reintrat în programul normal al echipei, iar în week-end voi juca primul meci din noul sezon, pentru echipa a doua. E deja a doua mea revenire pe teren de când joc la Southampton şi sper că accidentările nu-mi vor mai face nicio <vizită> prea curând", a scris Gardoş pe Facebook.

Florin Gardoş, în vârstă de 27 de ani, s-a accidentat la genunchi în iulie 2015 la un meci amical cu Feyenoord Rotterdam şi a fost operat. El a revenit la antrenamente în februarie şi a evoluat doar pentru echipa de tineret a clubului Southampton.

Imediat după reluarea pregătirilor pentru noul sezon, Gardoş s-a accidentat la spate şi a ratat cantonamentele efectuate de Southampton.

Transferat pentru 6,8 milioane de euro de la Steaua, în 2014, fundaşul în vârstă de 27 de ani a jucat 19 meciuri în primul sezon pentru Southampton, în toate competiţiile, înainte de momentul accidentării grave de anul trecut.

Sursă foto: Facebook