• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Manchester City a început excelent sezonul, cu patru victorii consecutive în campionat, cu o calificare în grupele Champions League, după ”dubla” cu Steaua, urmată de un sec 4-0 cu Monchengladbach, așa că Pep Guardiola ține neapărat ca actualul lot să-i fie păstrat. 

Unul dintre jucătorii în formă ai ”cetățenilor” este Sergio Aguero (28 de ani), autor deja a 9 goluri, dintre care 6 numai în UCL. Guardiola simte că elevul său trece printr-o formă bună și tocmai de aceea le-a transmis celor din conducere să facă tot posibil pentru a-l păstra la echipă.

Tehnicianul crede că Aguero va semna până la urmă o nouă înțelegere, care să-l țină pe ”Etihad Stadium” până în 2020. 

”Nu știu dacă sunt eu persoana potrivită care să vorbească despre asta. Eu cred că el își va prelungi, până la urmă contractul, dar nu este nimic oficial. Însă, repet, eu nu știu foarte multe. Poate tu, Simon, (n.r. ofițerul de presă al clubului), poate că știi mai bine decât mine”, a bătut în retregere Guardiola, în cazul unei conferințe de presă.

Una peste alta, Pep Guardiola a spus că abia așteaptă un semn legat de acest aspect și că va fi încântat dacă până la urmă totul se va finaliza cu bine.