• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pep Guardiola infirmă că le-ar fi interzis jucătorilor săi să facă sex după miezul nopţii. Antrenorul lui Manchester City a răspuns astfel declaraţiilor făcute de Samir Nasri în urmă cu câteva zile.

În prezent împrumutat la Sevilla, Nasri a lucrat foarte puţin cu Pep Guardiola la Manchester City. Cu toate acestea, a avut timp să se familiarizeze cu regulile impuse de tehnicianul catalan la formaţiile pe care le pregăteşte.

"Sexul trebuie să fie înainte de miezul nopții, chiar dacă ești liber ziua următoare. Este o regulă strictă, astfel încât să avem un somn odihnitor. El ne-a spus că în acest mod a reușit să obțină cele mai bune rezultate de la Messi și Lewandowski şi a evitat numărul mare de leziuni musculare", a dezvăluit mijlocaşul francez.

Guardiola a negat acest lucru. Ba mai mult, susţine că îşi încurajează jucătorii să facă mai mult sex.

"Este imposibil să joci fotbal de calitate dacă nu faci sex. Niciodată nu am interzis sexul şi niciodată nu-l voi interzice", a declarat Guardiola, citat de BBC.

În urma afirmaţiilor lui Nasri, presa din Spania a realizat un top al măsurilor prohibitive impuse de Pep Guardiola.

Manchester City se află pe locul 3 în Premier League, la doar două puncte în spatele liderului Liverpool. În grupa C din Liga Campionilor, ”cetățenii” sunt pe 2, de asemenea la două puncte de ocupanta primei poziţii, FC Barcelona.