• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Antrenorul argentinian Jorge Sampaoli (55 de ani) spune că se simte un ”ostatic” în Chile mai ales după ce și-a exprimat dorința de a părăsi naționala care a câștigat în vara anului trecut Copa America.

”În acest mediu nu mai vreau să lucrez și nici să locuiesc. Nu mi-am închipuit câ într-un timp atât de scurt se poate distruge imaginea unui idol care a făcut atât de mult pentru fotbalul chilian”, a spus Sampaoli într-un interviu difuzat de portalul digital Faro Deportivo.

”Eu sunt sincer dezamăgit și în aceste condiții nu mai pot continua, mai ales atunci când mintea este în altă parte”, a adăugat antrenorul care este dorit de Roman Abramovich pe banca celor de la Chelsea, din vara aceasta

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sampaoli s-a supărat pentru că noul președinte al federației, Arturo Salah, nu este de acord cu rezilierea contractului și a acuzat că se simte ca un ”ostatic”.

Sampaoli și Salah au avut mai multe runde de negocieri în ultimele zile pentru a găsi o cale de mijloc, mai ales că selecționerul are stipulată în contract o clauză de reziliere în valoare de șase milioane de euro.

”Am crezut sincer că Salah va înțelege și mă va lăsa să plec”, a mai spus argentinianul.

Momentan, Sampaoli se află în Elveția, pentru a participa la Gala ”Balonul de Aur 2015”, în cadrul căreia va fi desemnat și antrenorul anului. Discuțiile se vor relua zilele viitoare, pentru a clarifica viitorul antrenorului.