• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Coutinho le-a mulţumit fanilor lui Liverpool pentru mesajele de susţinere primite după meciul din weekend cu Sunderland. Brazilianul aşteaptă să afle verdictul medicilor în privinţa accidentării pe care a suferit-o la gleznă.

Aflat într-un moment excelent în Premier League, unde a reuşit deja 5 goluri şi 6 pase decisive în acest sezon, fotbalistul de 24 de ani a fost nevoit să părăsească terenul de joc încă din minutul 34 al meciului cu Sunderland. Brazilianul s-a lovit la glezna piciorului drept la un duel cu Didier Ndong, iar imaginile suprinse de camere au arătat că ar putea fi vorba de ceva foarte grav.

De altfel, brazilianul nu a putut ieşi de pe gazon pe propriile picioare, fiind scos pe targă şi având piciorul imobilizat. În locul său a intrat belgianul Divock Origi, cel care avea să deschidă scorul în meciul câştigat în cele din urmă de "cormorani" cu 2-0.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Accidentarea la prima vedere serioasă a lui Coutinho reprezintă o adevărată lovitură pentru ambiţiile lui Liverpool şi ale lui Jurgen Klopp de a aduce primul titlu pe Anfield după 27 de ani.

Cu toate acestea, mijlocaşul rămâne optimist şi, în aşteptarea unui verdict definitiv al medicilor, a transmis un mesaj de mulţumire fanilor care l-au încurajat după partida cu Sunderland.

"Vreau să mulţumesc familiei mele, fanilor şi prietenilor pentru mesajele pozitive pe care le-am primit. Este foarte important pentru mine", a scris Coutinho, pe contul său de Instagram.

După 13 etape, Liverpool este pe locul 2 în Anglia, la un punct în spatele liderului Chelsea.