• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Forma excepţională arătată de Raheem Sterling în acest sezon va fi răsplătită pe măsură. Internaţionalul englez de 22 de ani va semna un nou contract cu Manchester City, care îl va face cel mai bine plătit jucător din Premier League.

Potrivit The Sun, Pep Guardiola este încântat de prestaţiile pe care Sterling le-a avut în acest sezon şi este pregătit să-i ofere un nou contract. Înţelegerea i-ar aduce un venit de 300.000 de lire sterline pe săptămână (340.000 de euro), mai mare decât al oricări alt jucător din prima ligă engleză.

În acest moment, cel mai mare salariu din Anglia este cel al lui Paul Pogba. Mijlocaşul lui Manchester United are un salariu săptămânal de 290.000 de lire sterline (330.000 de euro), notează sursa citată.

În acest sezon, Sterling a explodat pur şi simplu. A marcat 9 goluri în 12 meciuri în Premier League, iar în Liga Campionilor a punctat de patru ori în 5 prezenţe.

Mai mult decât atât, fostul jucător al lui Liverpool s-a dovedit de multe ori decisiv pentru City în actuala stagiune. Are patru goluri marcate după minutul 84 în campionat, reuşite în urma cărora echipa lui Guardiola a câştigat.