• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Manchester United şi Southampton sunt ultimele două echipe calificate în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Elevii lui Jose Mourinho a trecut de West Ham United, în timp ce "sfinţii" au produs surpriza cu Arsenal.

Manchester United - West Ham United 4-1

Manchester United a ajuns în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după ce a câştigat duelul de pe teren propriu cu West Ham United, scor 4-1.

Zlatan Ibrahimovic a deschis scorul în minutul 2, la o fază la care s-a şi accidentat în duel cu portarul advers.

Suedezul a rămas însă pe teren şi a fost aproape de o nouă reuşită, însă cei care au înscris au fost oaspeţii. West Ham a egalat printr-un fost jucător al "diavolilor", Ashley Fletcher, care a punctat în minutul 35.

După pauză, Anthony Martial a marcat în două rânduri, în minutul 48 şi 62, iar Ibrahimovic a stabilit rezultatul final în minutul 90.

Manchester United se va lupta cu Hull City pentru un loc în finala Cupei Ligii.

Arsenal - Southampton 0-2

În penultimul act al competiţiei transmise la Digi Sport s-a calificat şi Southampton, învingătoare cu 2-0 pe terenul lui Arsenal.

Fără Florin Gardoş, neconvocat, "sfinţii" au deschis repede scorul, în minutul 13, prin Jordy Clasie, iar Ryan Bertrand a majorat diferenţa cu şapte minute înainte de pauză.

Arsenal a arătat mai bine în partea a doua, dar nu a mai putut salva nimic. S-a terminat 2-0 pentru Southampton, care va juca în semifinale cu Liverpool.