• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Celtic s-a impus fără emoţii, scor 4-1, în direct pe Digi Sport 1, în deplasarea de la Dundee United şi revine la şase puncte de a doua clasată, Aberdeen.

Formaţia lui Deila a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din ultimul timp, beneficiind, e drept şi de avantajul că a evoluat pe Tannadice Park în faţa ultimei clasate din Scoţia.

Oaspeţii au rezolvat partida încă din prima repriză, când Griffiths şi Simonovic au punctat pentru 2-0. Murray i-a dat o brumă de speranţă "lanternei roşii", însă acelaşi Griffiths şi Commons au dus scorul la 4-1 când încă nu se scursese un ceas de la primul fluier.

De menţionat că atacantul Griffiths, curtat insistent de formaţii din Premier League este golgheterul la zi în campionat, ajungând la 17 reuşite în 16 meciuri ca titular. El a reuşit şi golul meciului, cu o execuţie a la Ibrahimovic, din foarfecă laterală.

Vezi mai jos rezumatul meciului