• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Ianis Hagi nu a jucat deloc pentru Fiorentina în acest sezon, iar în ultimele două meciuri nu a prins nici măcar lotul echipei antrenate de Stefano Pioli. Veştile proaste continuă pentru jucătorul român, care nu va avea prea multe şanse de a evolua nici în perioada următoare.

Într-un interviu acordat site-ului Viola News, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti ai cotidianului Gazzetta dello Sport, Luca Calamai, a precizat că fiul lui Gică Hagi nu este încă pregătit să joace constant la echipa mare. Asta deşi, a fost la un moment dat golgheterul toscanilor în pregătiri.

Mai mult decât atât, jurnalistul susţine că Ianis Hagi a refuzat varianta unui împrumut în această vară, ceea ce i-ar fi oferit mai multe oportunităţi de a fi folosit.

"Jucătorii tineri cu adevărat buni joacă. Mă gândesc la Bernardeschi sau Chiesa. Hagi nu e pregătit. Corvino (Pantaleo Corvino, directorul general la Fiorentinei - n.r.) a vrut să-l împrumute, dar el şi-a dorit să rămână. A greşit", a spus Calamai.

Transferat de Fiorentina de la Viitorul în vara lui 2016, Ianis Hagi a făcut o serie de meciuri foarte bune la Primavera, dar nu a bifat decât două prezenţe în echipa mare, ambele în Serie A TIM, în stagiunea precedentă.