• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ianis Hagi nu prinde echipa la Fiorentina și își dorește să plece la o echipă la care să poată evolua. Fiul lui Gică Hagi este dorit insistent de Pescara, echipă aflată în Serie B, dar Hagi nu ia în calcul această variantă.

Conform ziare.com, Ianis și Gică Hagi se tem ca mijlocașul celor de la Fiorentina să nu se accidenteze, ținând cont de faptul că în Serie B se joacă mult mai dur ca în prima ligă din Italia. Cum Hagi junior nu excelează la capitolul fizic, o mutare la Pescara nu este luată în calcul.

De altfel, ”Regele” a declarat zilele trecute faptul că nu-și dorește ca fiul său să evolueze în liga a doua, motivul fiind însă altul.

”Cu tot respectul pentru Pescara, dar nu e ideea mea, şi nici a lui Ianis, să meargă în liga a doua. Indiferent, oriunde, în orice ţară, el îşi doreşte să joace în prima liga. Poate fi în Italia, în România, în Franţa, oriunde, în Spania, dar nu în Liga a doua.

Vom vedea ce se va întâmpla în iarnă. Dacă lucrurile vor continua tot pe această linie, va trebui să găsim o soluţie, să meargă undeva unde să joace. Îi trebuie o echipă la care să joace, care îl doreşte, care îl vede, care îi va da spaţiu”, a spus Hagi, în urmă cu câteva zile.

Ianis Hagi este dorit în România de către FCSB, dar președintele celor de la Viitorul, Cristi Bivolaru, a anunțat că dacă va reveni în campionatul intern, o va face la echipa tatălui său.

Pe lângă ofertele din Liga 1, Ianis Hagi mai este dorit și de Malaga, echipa din La Liga l-a vrut în vară și ar putea relua discuțiile cu Fiorentina în această iarnă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT