• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mauro Icardi (24 de ani) este în capul listei mai multor cluburi mari de pe "bătrânul continent", astfel că lui Inter îi va fi complicat să îl mai ţină, mai ales că argentinianul are o clauză de reziliere "la îndemână", cel puţin judecând după ultimele sume vehiculate în fotbalul mondial.

Într-o formă incredibilă în tricoul nerazzurrilor, Icardi ar putea ajunge în curând la o altă formaţie. Clauza de 110 milioane de euro e tentantă pentru Real şi Chelsea, lucru confirmat de agentul său.

"Real Madrid, Chelsea, vorbim despre echipe mari care l-au urmărit pe Mario în ultima perioadă. Nu contează dacă eu îl văd în tricoul altui club, ultimul cuvânt îi va aparţine clubului. Dar sunt oferte care nu pot fi refuzate. E unul dintre cei mai buni jucători din lume pe postul său, de număr "9", aşa că e normal ca cele mai bune formaţii să îl dorească", a spus Wanda Nara, potrivit Corriere dello Sport.

Mauro Icardi a marcat 15 goluri în primele 14 etape din Serie A și este la egalitate cu Ciro Immobile, pe primul loc în clasamentul golgheterilor.