• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Inter Milano a oficializat al şaptelea transfer din această vară. Nerazzurrii l-au împrumutat de la Valencia pe Joao Cancelo, păstrând opţiunea unui transfer definitiv în vara anului viitor.

În vârstă de 23 de ani, portughezul s-a aflat şi pe lista Barcelonei. Oficialii blaugrana îl considerau o soluţie pentru postul de fundaş dreapta, iar în iarnă, presa catalană chiar anunţa un acord cu Valencia pentru Cancelo.

Transferat pe Mestalla în 2014, de la Benfica, lusitanul care poate evolua atât ca fundaş, cât şi ca extremă pe banda dreaptă a strâns 91 de meciuri şi 4 goluri în toate competiţiile.

Noul jucător al nerazzurrilor a debutat şi în naţionala Portugaliei, în septembrie anul trecut, marcând deja 3 goluri în 5 prezenţe.

"E un pas înainte pentru cariera mea. E vorba despre un club istoric, unde sper să cresc şi să aduc o contribuţie importantă. Sper că câştig un trofeu în acest sezon", a declarat Cancelo, la Inter Channel.

Portughezul va purta numărul 7 la Inter, rămas liber după plecarea lui Geoffrey Kondogbia în sens invers, la Valencia, cu aceeaşi formulă - împrumut cu opţiune de cumpărare în vara anului viitor.

În această vară, Inter, care a debutat cu un succes convingător în noua ediţie a Serie A TIM, 3-0 cu Fiorentina, i-a mai transferat pe Henrique Dalbert (Nice), Matias Vecino (Fiorentina), Milan Skriniar (Sampdoria), Facundo Colidio (Boca Juniors, din iarnă), Borja Valero (Fiorentina) şi Daniele Padelli (Torino).

Şi în acest sezon, meciurile din Serie A TIM vor fi transmise ÎN EXCLUSIVITATE pentru România pe canalele Digi Sport