• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Lovitură dură primită de AC Milan. Al treilea cel mai scump transfer al rossonerilor în această vară, Andrea Conti, va lipsi 6 luni, din cauza unei accidentări la genunchi.

Fundaşul dreapta de 23 de ani a fost cumpărat de la Atalanta, în schimbul a 25 de milioane de euro, şi a jucat de cinci ori pentru echipa lui Vincenzo Montella, în toate competiţiile, înainte de a se accidenta la genunchiul piciorului stâng în timpul unui antrenament.

Testele efectuate azi de Conti au arătat că acesta a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat, iar mâine va fi operat, a anunţat clubul, care a precizat că jucătorul nu va putea fi folosit în următoarele 6 luni.

La scurt timp după anunţul oficial al rossonerilor, fotbalistul a fost încurajat pe Twitter de rivalii de la Inter Milano, care i-au urat să se refacă la timp pentru derby-ul din returul campionatului.

În condiţiile absenţei îndelungate a lui Conti, Ignazio Abate, considerat rezervă la startul sezonului, are cele mai mari şansă să devină titularul postului de fundaş dreapta la Milan.

Doar Leonardo Bonucci (40+2 milioane de euro) şi Andre Silva (38 de milioane de euro) au costat mai mult decât Conti, dintre transferurile realizate de gruparea milaneză în această vară.

Câştigătoare cu 5-1 în faţa Austriei Viena, în prima etapă din grupele Europa League, AC Milan va juca duminică pe teren propriu în Serie A TIM împotriva lui Udinese. Meciul începe la ora 16:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.