• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar este aproape să se despartă de FC Barcelona, iar presa spaniolă a scris că unul dintre posibilii înlocuitori ai brazilianului este Paulo Dybala, de la Juventus.

Antrenorul campioanei Italiei, Massimiliano Allegri, este liniştit şi nu are emoţii că l-ar putea pierde pe argentinianul de 23 de ani, care a marcat 11 goluri în ultimul sezon din Serie A TIM.

"Nu ştiu ce se întâmplă la Barcelona cu Neymar şi cu PSG. Pornind de aici, nu ştiu dacă Barcelona încearcă să cumpere un înlocuitor, însă nu mă tem că-l voi pierde pe Dybala. Nu sunt preocupat", a declarat Allegri.

Juventus se află în Statele Unite, unde participă la International Champions Cup, competiţie în cadrul căreia o va întâlni chiar pe Barcelona, în această noapte, de la ora 01:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Tehnicianul bianconerilor a pierdut deja un jucător important în această vară, pe Leonardo Bonucci, care s-a transferat la rivala AC Milan.

"A făcut o alegere şi i-a comunicat-o lui Juventus. Aşa cum se întâmplă de multe ori în fotbal, jucătorii simt câteodată nevoia unei schimbări. Nu sunt alte motive", a spus Allegri, evitând să alimenteze zvonurile conform cărora ar fi avut un conflict cu fundaşul de 30 de ani.