• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viitorul lui Vlad Chiricheş continuă să fie incert, dar este sigur că fundaşul român va rămâne la Napoli cel puţin până după play-off-ul Ligii Campionilor.

Fotbalistul de 27 de ani a avut oferte din Turcia şi de la Sampdoria în această vară, însă în cele din urmă a rămas la formaţia din sudul Italiei, care, cel puţin până după disputarea meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor, îl va păstra în lot.

Pentru antrenorul Sampdoriei, Marco Giampaolo, Chiricheş rămâne o prioritate în actuala perioadă de mercato, însă tehnicianul genovezilor e nevoit să aştepte un eventual transfer al internaţionalului român.

Potrivit cotidianului genovez Il Secolo XIX, Napoli nu are de gând să renunţe la Chiricheş înainte de a avea certitudinea calificării în grupele UCL. Mai mult decât atât, Maurizio Sarri încă trebuie să decidă care este numele fundaşului de care se va despărţi, dintre fostul stelist şi Lorenzo Tonelli.

Între timp, Sampdoria tatonează alte piste şi este aproape să-l transfere pe Luca Rossettini (32 de ani), care nu mai intră în planurile lui Sinisa Mihajlovic la Torino.

O altă variantă pentru genovezi este Gian Marco Ferrari, de la Sassuolo, însă negocierile ar urma să fie demarate doar în cazul în care Napoli va decide să-l păstreze pe Chiricheş şi după play-off-ul UCL.

Şi în noul sezon, partidele din Serie A TIM vor fi transmise ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pentru România pe canalele Digi Sport.