• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Antonio Conte, managerul clubului Chelsea Londra, a discutat cu agentul Mino Raiola despre un transfer al lui Gianluigi Donnarumma de la AC Milan, informează cotidianul italian Corriere dello Sport.

În vârstă de 17 ani, Donnarumma a debutat la echipa mare a lui AC Milan la vârsta de 16 ani şi opt luni, devenind cel mai tânăr portar din istoria campionatului italian, depăşindu-i pe Gianluigi Buffon şi Angelo Peruzzi.

În acest sezon, tânărul portar italian care a evoluat în şapte partide pentru AC Milan se află pe locul doi al clasamentului notelor obţinute pe meci, cu o medie de 7.17, fiind depăşit doar de Wojciech Szczesny de la AS Roma, cu 7.29, conform site-ului de statistică WhoScored.

Jurnaliştii italieni scriu că semnele de întrebare cu privire la viitorul lui Thibaut Courtois pe Stamford Bridge se accentuează odată cu interesul manifestat de Antonio Conte pentru Donnarumma.

Gianluigi Donnarumma a fost convocat şi la echipa naţională a Italiei, la sfârşitul lunii august, şi a devenit cel mai tânăr jucător italian convocat din ultimii 105 ani. Portarul de 17 ani a strâns deja 38 de meciuri pentru AC Milan şi a reuşit să păstreze poarta intactă în 14. În prezent, Donnarumma este cotat la zece milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de.

70 de milioane ar fi suma pe care e pregătită să o plătească Chelsea pentru tânărul portar al lui AC Milan. De fotbalist s-a mai interesat şi Juventus, care îl vede înlocuitorul perfect pentru legendarul Buffon