• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Punerea în practică a asistenţei video la arbitraj în campionatul de fotbal al Italiei s-a confruntat cu deficienţe, duminică la Bologna, la meciul Bologna - FC Torino, crainicul arenei anunţând într-o primă fază că sistemul nu funcţionează, iar apoi a fost reparat, a anunţat Gazzetta dello Sport, citată de AFP.

În minutul 54 al meciului, atacantul torinez Andrea Belotti s-a prăbuşit în suprafaţa adversă după un contact cu Domenico Maietta, fără ca arbitrul să reacţioneze.

Conform site-ului publicaţiei sportive italiene, speaker-ul stadionului a anunţat că sistemul de asistenţă-video la arbitraj nu era în funcţiune, evocând probleme tehnice.

Peste 20 de minute, un nou mesaj al crainicului i-a informat pe spectatori că sistemul funcţionează în cele din urmă şi poate fi utilizat.

Dar confuzia a apărut pe teren câteva minute mai târziu prin anularea unui gol înscris de Belotti. Jucătorul a fost semnalat în ofsaid, din greşeală, iar jocul a fost oprit. Meciul a fost întrerupt mai multe minute, iar anumiţi jucători au părut să reclame intervenţia arbitrilor-video.

Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1.

Agerpres