• Fotbal, Belgia: Antwerp-Anderlecht, vineri, 21:30, Digi Sport 2 
  • Liga 1, etapa 3: Viitorul - Dinamo e duminică, 30 iulie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (18:00)

Atalanta rămâne fără victorie după 7 etape în Serie A TIM, după remiza cu Sassuolo. Aflat la ultimul meci în tricoul gazdelor, German Denis a avut prima ocazie a meciului (14). Sassuolo a deschis scorul prin Berardi, după o fază creată de Magnanelli şi Vrsaljko (27).

Avantajul oaspeţilor nu a ţinut decât 4 minute. Kurtic a fost faultat în careu de Consigli, iar German Denis, deşi a ratat iniţial, a marcat al 56-lea său gol pentru Atalanta (31).

Argentinianul de 34 de ani va pleca în ţara sa natală pentru a juca la Independiente, echipa de unde a plecat în Seria A, în 2008. În repriza secundă, gazdele au apărat remiza, iar singura ocazie notabilă a fost cea a lui Cigarini (58). Sassuolo are un singur succes în ultimele 7 etape şi a câştigat o singură dată în ultimele 6 întâlniri cu Atalanta.

ECHIPELE

Atalanta: Sportiello - Rafael Toloi (Diamanti, 23), Masiello, Cherubin - Conti, Cigarini, De Roon, Kurtic (Migliaccio, 73), Drame - Denis (Borriello, 82), Gomez
Antrenor: Edoardo Reja

Sassuolo: Consigli - Vrsaljko, Antei, Acerbi, Longhi - Biondini, Magnanelli, Duncan - Defrel (Trotta, 72), Falcinelli (Sansone, 72), Berardi (Politano, 90)
Antrenor: Eusebio Di Francesco