• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Aflat pe primul loc în Ligue 1 cu Nice, Mario Balotelli a dezvăluit că, înainte să ajungă pentru prima dată la Milan, în urmă cu aproape patru ani, ar fi trebuit să meargă, de fapt, la Juventus.

Înainte să plec la Milan, trebuia să ajung la Juve, dar au fost ceva probleme și transferul a picat”, a dezvăluit Balotelli, care a recunoscut că, a doua sa experiență ”rossonero” a fost un fiasco:

Sinisa Mihajlovic are dreptate când spune că a doua mea perioadă la Milan a fost una slabă din cauza problemelor fizice”, a mai zis Balotelli pentru Mediaset.

Datorită formei sale foarte bune de la Nice, s-a vorbit despre faptul că atacantul ar putea ajunge la Napoli pentru a-l înlocuit pe accidentatul Arek Milik. Balotelli a precizat însă că nu vrea să revină în Serie A.

Iubesc pe Napoli și pe napoletani, fiica mea trăiește acolo, dar nu mă gândesc să revin în Italia. Sunt concentrat doar pe ceea ce trebuie să fac la Nice și în Franța”, a declarat Balotelli, adăugând că va zbura cu un elicopter deasupra orașului dacă va lua titlul cu Nice.

Cele mai importante meciuri din Serie A și din Ligue 1 pot fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport

Deși a spus că nu intenționează să revină în Italia, Balo nu și-a luat gândul de la echipa națională:

Tot timpul am fost fanul Italiei. Dacă Ventura mă cheamă, știu că tot ce trebuie să fac e să joc cât de bine pot”, a mai zis Super Mario.