• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Milan - Inter 2-2. Atacantul italian Mario Balotelli, suspendat un meci din cauza unui cartonaş roşu, a preferat să asiste pe San Siro la derby-ul AC Milan - Inter Milano (2-2) din Serie A, în loc să-şi urmărească propria echipă, Nice, învingătoare la Saint-Etienne (1-0), relatează L'Equipe.

Fost jucător la AC Milan şi Inter, Balotelli nu a fost alături de coechipierii săi, care cu succesul de la Saint-Etienne se menţin în fruntea clasamentului din Ligue 1, la 3 puncte de Monaco şi PSG. El a preferat să vadă confruntarea de la Milano, încheiată nedecis.

În acest sezon cu Nice, unde a ajuns de la Liverpool, Balotelli a marcat 7 goluri şi pare că a revenit la forma sa cea mai bună.

Deși a preferat să urmărească Milan - Inter, în loc să-și încurajeze colegii de la Nice, Balotelli are gânduri mari cu echipa franceză. "Nu va fi ușor să luăm titlul, dar dacă se va întâmpla asta, voi zbura cu elicopterul deasupra orașului" a promis italianul.

AGERPRES