• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Juventus are un duo argentinian strălucitor, prin Dybala și Higuain, dar ultimele vești dinspre Barcelona indică apariția iminentă a unei oferte din partea catalanilor pentru stângaciul pe care mulți îl recomandă drept "noul Messi".

Higuain știe ce înseamnă să ajungi la un grand de la o vârstă fragedă și pare să își încurajeze mai tânărul coleg să accepte o eventuală propunere de la Barcelona, recunoscând că "toți vor să joace alături de jucători extraordinari" și nu ar putea fi ținut cu forța.

"Nu-i pot pune pistolul la tâmplă, să îi spun să stea", spune Higuain, care e coleg cu Dybala și Messi în atacul naționalei Argentinei. 

Între 110 și 120 de milioane de euro este estimată suma de transfer cerută de Juventus în schimbul lui Paulo Dybala (23 de ani). Reprezentanți ai Barcelonei s-ar fi întâlnit deja în secret cu agenții jucătorului, chiar înaintea meciului cu Juventus, câștigat cu 2-1 în fața italienilor la International Champions Cup (VIDEO).

"Dybala e la o vârstă delicată. Eu m-am dus la Real Madrid la 19 ani și am stat până la 25 de ani, am fost pentru multă vreme la un club important. Toți vor să joace alături de jucători extraordinari și eu nu-i pot pune un pistol la cap, să îi spun să stea. Toți ar trebui să facă ceea ce îi face fericiți, așa cum el e aici. Cu toții vrem să rămână", a spus Gonzalo Higuain potrivit Gazzetta dello Sport.

Transferul sud-americanului la Barcelona ar putea deveni realitate și datorită relației foarte bune dintre el și Lionel Messi, dar și a celei dintre Ariedo Braida, consultantul internațional al Barcelonei, și Beppe Marota, directorul sportiv al piemontezilor.

11 goluri în 31 de meciuri de Serie A TIM a marcat Dybala în ultimul sezon.

40 de milioane de euro a plătit Juventus pentru a-l aduce pe argentinian, de la Palermo, în 2015. În Sicilia, acesta a ajuns în 2012, de la Instituto de Cordoba.

65 de milioane de euro este cota jucătorului, în acest moment, conform site-ului transfermarkt.de.