• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Transferul fostului stelist Guilherme la Bari, în Serie B, a picat, după ce fundaşul stânga brazilian nu a trecut testele medicale la formaţia din sudul Italiei.

Rămas liber de contract, după rezilierea înţelegerii cu Steaua, jucătorul de 25 de ani şi-a găsit repede echipă şi a ajuns la una cord cu Bari, acolo unde evoluează doi jucători români, Ionuţ Rada şi George Puşcaş.

Potrivit jurnalistului italian Alfredo Pedulla, mutarea nu s-a materializat, însă, pentru că brazilianul nu a trecut vizita medicală.

Sursa citată precizează că şefii lui Bari au decis să nu facă publice problemele din cauza cărora transferul nu s-a realizat.

În aceste condiţii, echipa care ocupă locul 6 în liga a doua italiană va încerca să găsească o altă soluţie pentru banda stângă a apărării.

O varinată ar fi căpitanul celor de la CFR Cluj, Mario Camora, despre care stiridesport.ro a scris în urmă cu câteva zile că s-ar afla pe lista lui Bari.