• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce a cedat definitiv, în primăvară, pe AC Milan, unor investitori chinezi, Silvio Berlusconi critică acum activitatea clubului. Fostul premier al Italiei susține că nu a înțeles achizițiile făcute de rossoneri în vară și de ce aceștia nu adus un jucător de clasă mondială, dacă tot au investit atât de mulți bani.

Nu am văzut niciodată ca o echipă să schimbe 11 jucători. Nu am înțeles campania lor de transferuri. Cu toți acești bani n-ai putut să cumperi un jucător de top?”, a declarat Silvio Berlusconi, pentru Corriere della Sera.

Acesta a criticat inclusiv decizia de a-i acorda banderola de căpitan lui Leonardo Bonucci.

I-au dat banderola de căpitan unui jucător care a fost simbolul lui Juventus timp de câțiva ani. Montolivo este acolo, banderola îi aparținea”.

Cunoscut și pentru faptul că intervenea uneori peste antrenori, fostul președinte al Milanului nu este de acord nici cu faptul că Vincenzo Montella nu a adaptat sistemul de joc pentru a le face loc în echipă anumitor jucători.

Explicați-mi cum se face că Suso și Bonaventura sunt rezerve, când ei sunt doi dintre cei mai tehnici jucători din echipă?”.

De altfel, Berlusconi a recunoscut că el nici măcar nu l-a dorit pe Vincenzo Montella, atunci când acesta a fost înscăunat la Milan, în urmă cu peste un an.

Eu aș fi vrut ca Brocchi să rămână pe bancă, dar eu eram pe patul de spital, între viață și moarte, iar ei mi-au spus de Montella”, a mai spus Berlusconi, dezamăgit că nimeni din club nu i-a mai cerut părerea, după vânzarea acțiunilor.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT