• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Leonardo Bonucci s-a integrat, deja, la AC Milan, iar fundașul de 30 de ani a ținut să-și apropie și mai mult fanii înainte de marele derby cu Inter, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 21:45.

Internaționalul italian speră să ajungă cu Milan în finala Ligii Campionilor. În acest sezon, italienii sunt favoriți la cucerirea Europa League, alături de Arsenal.

"San Siro face parte din istoria fotbalului, este cea mai importantă arenă din Italia. Când ajungi aici, San Siro are un efect asupra ta. Fanii ne pot ajuta în momentele dificile și, alături de ei, ne bucurăm de două ori mai mult la succese. Proiectul Milanului m-a împins să aleg această provocare mare. Calificarea în finala Ligii Campionilor ar trebui să fie o țintă minimă, în condițiile în care Milan trebuie să joace în această competiție în fiecare an", a spus Bonucci.

Poate puțină lume știe că fostul star al lui Juventus a trecut și pe la tineretul celor de la Inter. Înaintea derby-ului de duminică, Bonucci a mărturisit și ce jucători ar lua la Milan de la marea rivală.

"Am avut doi ani extraordinari în Academia lor de tineret, am sosit acolo când aveam 17 ani. M-am maturizat în cei șapte ani de la Juventus, într-o echipă plină de campioni. Dar acum e un nou început pentru mine, într-o formație deosebit de talentată și cu un antrenor important, precum Luciano Spalletti.

I-aș lua de la Inter pe Candreva și pe Eder. Sunt doi jucători foarte buni, colegi cu mine la naționala Italiei", a dezvăluit Bonucci.