• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gianluigi Buffon a decis: se va retrage din fotbal după Mondialul din Rusia. Legenda din poarta naţionalei Italiei şi a lui Juventus şi-a ales şi succesorul, pe tânărul Donnarumma, de la Milan.

Va împlini 39 de ani în ianuarie şi a dat de înteles că se apropie ora când va pune ghetele în cui. Gianluigi Buffon ştie că vârsta îl va împiedica să continue să apere poarta lui Juventus şi a nationalei, astfel că a decis să-şi încheie cariera după Mondialul din Rusia din 2018.

Goalkeeperul i-a anunţat pe conducătorii grupării bianconere că are de gând să se retragă la finalul sezonului viitor şi i-a sfătuit pe aceştia să accelereze eforturile pentru a-l transfera pe succesorul său, Donnarumma. Goalkeeperul de la Milan a debutat deja sub culorile squadrei azzurra devenind la 17 ani şi 189 de zile cel mai tânăr portar din istoria naţionalei Italiei.

Buffon mai are la dispoziţie un an şi jumătate pentru a cuceri ultimele trofee din carieră, cel mai râvnit fiind UEFA Champions League, singurul care-i lipseşte din palmares. Până atunci, veteranul lui Juventus continuă cursa spre un nou scudetto în direct la Digisport 3, sâmbătă de la 21.45, când torinezii primesc vizita Pescarei, pe teren propriu.