• International Champions Cup: Inter - Lyon (azi, ora 15:05, Digi Sport 1)
  • Liga 1, etapa a doua: FC Voluntari - Astra (azi, ora 21:00, Digi Sport 1)

 

Udinese nu traversează deloc o perioadă fastă în Serie A TIM, unde nu a mai câștigat de 3 etape și a ajuns pe locul 15, iar tensiunea se resimte și la antrenamente. Unul dintre primii care au cedat a fost căpitanul Danilo Larangeira, care va fi amendat pentru comportamentul său din pregătiri.

Larangeira (32 de ani) şi-a accidentat trei coechipieri în timpul unui antrenament, iar șefii grupării de pe anunţând că jucătorul va fi sancționat cu o amendă.

"Ne aşteptăm să-şi ceară scuze, măcar atât. Oricum, va primi o amendă", a precizat directorul sportiv Nereo Bonato.

Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, fundaşul l-a faultat mai întâi pe irakianul Ali Adnan. După ce l-a sărutat pe cap în semn de scuze, a intrat din nou dur şi l-a faultat la glezna dreaptă pe venezuelanul Adalberto Penaranda, iar apoi l-a accidentat la piciorul drept pe Francesco Lodi.

Suersa citată a precizat că faulturile au fost urmate de altercaţii între fotbaliști, care l-au obligat pe antrenorul Luigi Del Neri a să întrerupă antrenamentul. "Voi nu aveţi ruşine! Vă purtaţi ca nişte copii!", le-a spus antrenorul jucătorilor săi.

Udinese ocupă locul 15 în clasamentul Seriei A, după 13 etape, având 15 puncte.