• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Carlos Bacca a fost cedat de AC Milan la Villarreal, sub formă de împărumut, atacantul de aproape 31 de ani fiind deja prezentat oficial de ”Submarin”, miercuri. Cedarea sa în Spania nu poate fi considerată însă o pierdere pe San Siro, întrucât rossonerii i-au găsit deja înlocuitor.

Potrivit jurnalistului Gianluca di Marzio, de la Sky, Milan va realiza joi transferul lui Nikola Kalinic, de la Fiorentina. Clubul lombard ar fi ajuns, într-un final, la o înțelegere cu toscanii, pentru aducerea atacantului croat de 29 de ani.

Milan a încercat timp de mai multe săptămâni să negocieze cu Fiorentina pentru fostul jucător al lui Blackburn și Dnipro, însă clubul Viola nu a vrut să accepte o ofertă mai mică de 30 de milioane de euro.

În cazul lui Bacca, Villarreal a plătit 2,5 milioane de euro și îl poate transfera definitiv în schimbul a 18-19 milioane de euro, anul viitor.

Villarreal CF și AC Milan au ajuns la o înțelegere pentru împrumutul atacantului columbian Carlos Bacca, cel care va îmbrăca tricoul galben în sezonul 2017/18. Înțelegerea include și opțiunea de transfer definitiv a jucătorului, la finalul sezonului”, au anunțat cei de la Villarreal.

Bacca, aflat o perioadă în vizorul formaţiei franceze Olympique Marseille în această vară, are o cotă bună în Spania, după ce a evoluat la Sevilla FC (2013-2015), de unde a fost achiziționat de Milan, cu 30 de milioane de euro.

În sezonul trecut, sud-americanul a jucat 34 de meciuri în toate competiţiile pentru rossoneri, marcând 14 goluri. Bacca are 39 de selecţii în naţionala Columbiei, pentru care a marcat 13 goluri.

Bacca nu a făcut parte din lotul echipei AC Milan pentru ”dubla” cu CS U Craiova (1-0, 2-0) din turul al treilea preliminar al Europa League.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT