• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Antonio Cassano a oferit un nou interviu savuros în presa italiană, în care a dezvăluit că a refuzat-o de trei ori în carieră pe Juventus.

"Juventus a făcut totul pentru a mă aduce, însă nu regret că nu m-am dus. Sunt fericit că sunt un <interista>", a declarat unul dintre cei mai controversaţi fotbalişti italieni ai ultimelor două decenii pentru Canale 5.

Cassano şi-a ales şi golul preferat, dintre cele 113 reuşite în carieră în Serie A: "Primul meu gol marcat contra Interului, echipa inimii mele, care m-a făcut bogat şi faimos".

Atacantul în vârstă de 35 de ani a renunţat la contractul cu Verona înainte de a apuca să joace pentru Hellas, însă susţine că aşteaptă în continuare oferte, deşi îşi anunţase iniţial retragerea în vară.

"Nu am încetat să joc. Vreau să merg la o echipă care mă poate face fericit. Acum ceva timp am fost fericit când o echipă mi-a oferit un contract în alb, iar acea echipă este cea mai frumoasă din lume, Inter", a mai spus fostul fotbalist al lui Bari, Romei, lui Real Madrid, Sampdoriei, Milanului, Interului şi Parmei.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT