• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 14:50: Antonio Cassano e emis un comunicat prin care susține că va pleca de la Hellas Verona, dar neagă că s-ar retrage din fotbal. 


Ultima săptămâna din cariera lui Antonio Cassano poate fi oricând un subiect de film. Atacantul de 35 de ani a anunțat cu câteva zile în urmă că se va retrage din fotbal, chiar dacă abia semnase un contract cu Hellas Verona.

Gruparea gialloblu l-a convins atunci pe fostul internațional și acesta a revenit asupra deciziei, anunțând că a fost vorba despre o slăbiciune de moment.

Asta nu a fost însă tot: cunoscutul jurnalist Gianluca Di Marzio susține că Antonio a luat luni decizia finală de a-și agăța ghetele în cui. Hotărârea a venit în urma stresului perioadei lungi petrecută departe de familie, una de care este foarte atașat.

Decizia lui este definitivă, iar în următoarele zile Cassano își va rezilia contractul cu fosta echipă a lui Adi Mutu.

Un talent enorm al fotbalului italian, Cassano a părut că nu şi-a atins niciodată potenţialul, deşi a beneficiat de numeroase şanse. A evoluat la formaţii de top ale Europei, cele mai cunoscute fiind Roma, Real Madrid, AC Milan şi Inter.

El are în palmares două titluri, cu Real (2007) şi cu Milan (2011). A debutat în echipa naţională în 2003, însă a strâns doar 39 de selecţii pentru squadra azzurra. Chiar şi aşa, are o rată de goluri respectabilă pentru Italia: 10.