• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)


Ciprian Marica ar putea să îşi găsească o formaţie pe ultima sută de metri. Românul este în atenţia lui Palermo, formaţie din prima ligă italiană.

Deşi s-a discutat intens pe seama faptului că atacantul român de 31 de ani s-ar putea retrage, foarte puţine formaţii fiind interesate de el în condiţiile accidentărilor din ultimii ani, Marica ar putea primi o şansă nesperată încă din această toamnă.

Palermo, formaţie aflată pe locul 18 în Serie A, suferă teribil în ofensivă, marcând doar trei goluri în cele şase etape scurse până acum. Noul antrenor, De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, urmăreşte mai mulţi atacanţi şi va lua o decizie în cel mai scurt timp, notează cittacorriere.com.

Pe lângă Marica, în atenţia lui Palermo mai sunt alţi atacanţi cu nume în fotbalul mondial, şi ei liberi de contract: Marouane Chamakh (aflat în probe la WBA) şi Kevin Kuranyi (în negocieri cu Stuttgart).

Singurul jucător care a evoluat la potenţial normal în ofensiva lui Palermo în acest sezon a fost Nestorovski. Acum, staff-ul tehnic şi conducerea îi caută o pereche în atac, iar Marica ar putea fi soluţia câştigătoare.

La începutul lui septembrie, Marica a fost aproape de Torino, o altă formaţie din Serie A. În cele din urmă cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun.

Marica, un fotbalist cu La Liga sau Bundesliga în CV, nu a evoluat până acum în prima ligă italiană.