• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

ÎN DIRECT la Digi Sport, Juventus a obținut, pe terenul lui Chievo, a 12-a victorie consecutivă în Serie A TIM, scor 4-0, egalând astfel recordul clubului de succese la rând în campionat.

Alvaro Morata a deschis scorul încă din minutul 6. Servit ideal de Lichtsteiner, atacantul spaniol a îndeplinit o simplă formalitate. Pogba a avut șansa de a dubla avantajul oaspeților, dar tot Morata a trimis mingea în poartă.

Vârful torinezilor a reușit dubla în minutul 40. Scorul a căpătat proporții în repriza secundă. Pogba i-a pasat decisiv lui Alex Sandro, care l-a învins pe Bizzarri și a semnat a doua reușită în tricoul lui Juventus. Și francezul și-a trecut numele printre marcatori, după ce s-a distrat cu fundașii adverși și a șutat plasat.

Al 4-lea succes la rând al jucătorilor lui Allegri la Verona putea fi mai drastic, după ce bara s-a opus la execuțiile lui Alex Sandro și Pogba.

Primul meci al zilei din Serie A TIM s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru Juventus, care a adunat 48 de puncte după 22 de etape.

ECHIPELE

Chievo: Bizzarri - Cacciatore, Dainelli, Sardo, Frey - Castro, Radovanovic ('61 Pinzi), Rigoni - Birsa ('68 Pellissier) - M'Poku ('73 Gobbi), Inglese
Antrenor: R. Maran

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Caceres - Lichtsteiner ('81 Padoin), Khedira ('46 Sturaro), Marchisio ('69 Hernanes), Pogba, Alex Sandro - Dybala, Morata
Antrenor: M. Allegri