• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Înaintea meciului Inter - Crotone, care va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 4, Nerazzurri au anunțat că, în următoarele 48 de ore, va fi făcut public numele noului antrenor. De asemenea, conform anunțului, vor exista schimbări și la nivelul conducerii.

Deși pe lista Nerazzurilor s-ar afla trei antrenori, Marcelino, Stefano Pioli și Gianfranco Zola, potrivit Gazzetta dello Sport, conducătorii clubului din Milano s-ar fi hotărât asupra lui Pioli.

Fost antrenor la Lazio, până în luna aprilie a acestui an, Pioli era considerat favorit și în momentul în care Frank de Boer a fost demis. La finalul acestei săptămâni, lucrurile păreau însă să se schimbe, apărând informații conform cărora Marcelino Garcia Toral i-ar fi luat fața italianului de 51 de ani în ”lupta” pentru banca lui Inter.

În ceea ce îl privește pe Marcelino, acesta s-a întors deja în Spania, după ce a negociat, la Milano, cu chinezii din grupul Sunning, care deține pe Inter.

În prezent, echipa este pregătită de antrenorul de la Primavera, Stefano Vecchi, cel care a preluat interimatul, după înlăturarea lui De Boer, care a avut loc marți. Vecchi a condus-o pe Inter și în meciul de Europa League, pierdut cu 2-1 la Southampton.

Totodată, se pare că mandatul lui Michael Bolingbroke ca director executiv al lui Inter se apropie de sfârșit. Deși demiterea sa nu a fost confirmată, se pare că aceasta va fi anunțată oficial în următoarele ore. Britanicul fusese numit la Inter tot în această vară, cu câteva zile înainte de aducerea lui Frank de Boer în locul lui Roberto Mancini.