• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Vlad Chiricheș (28 de ani) a vorbit pentru prima dată despre viitorul său la Napoli. În timp ce mai toată lumea susține că va pleca de la gruparea italiană, fundașul român a spus că nu ia în calcul o despărțire de Serie A. TIM.

Internaționalul român a răspuns mai multor întrebări care i-au fost adresate de către colegii de la națională prin intermediul site-ului eusunt12.ro.

Nicolae Stanciu l-a chestionat în privința viitorului de la Napoli iar Chiricheș a răspuns:

”Mă simt bine la Napoli, așa că nu m-am gândit la plecare. Pot spune însă că-mi place fotbalul spaniol”, a răspuns Chiricheș. De altfel, ex-stelistul a spus că Real Madrid este echipa sa preferată din Europa, aceasta fiind de altfel o întrebare adresată de către Alexandru Chipciu.

Deși se simte atras de casă, Chiricheș nu ia în calcul o revenire la gruparea roș-albaștrilor. 

”Dacă ar fi să aleg un oraș în care să mă stabilesc după ce termin fotbalul și aș fi nevoit să aleg între Londra, Napoli și București l-aș alege pe ultimul. Mi-ar plăcea să mă întorc acasă, mai ales că este un oraș pe care îl găsesc, de fiecare dată, cât mai frumos”, a mai spus Chiricheș.

Deși Chiricheș nu ia în calcul despărțirea de Napoli, la iarnă, fundașul central nu duce lipsă de oferte, cele mai clare fiind din Franța.