• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Vlad Chiricheș (26 de ani) a devenit om de bază al celor de la Napoli. Internaționalul român a avut parte de mai multe oferte în această pauză de iarnă, dar oficialii grupării din Serie A TIM s-au opus.

Pietro Chiodi, agentul lui Vlad Chiricheș, a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat jurnaliștilor de la ”Corriere dello Sport”, despre situația fotbalistului român despre care spune că va fi un protagonist al campionatului italian.

”Suntem mulțumiți! Chiricheș și-a găsit locul la Napoli și va deveni un protagonist al campionatului italian. Este fericit pentru experiența la Napoli, mai ales că este apreciat și de suporteri.

Vlad a avut nevoie de o perioadă pentru a înțelege fotbalul italian. Au existat multe oferte de transfer, dar Napoli n-a vrut să-l cedeze”, a spus Chiodi.

Chiricheș se află la Napoli din vara trecută, atunci când italienii l-au achiziționat din Premier League, de la Tottenham. Până să devină cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, 9,5 milioane de euro, sumă primită de Steaua, fotbalistul a mai jucat la Internațional Curtea de Argeș și la Pandurii.

11 partide a bifat Chiricheș pentru Napoli în toate competițiile actualului sezon, echipă pentru care a marcat și un gol.