• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Chiar dacă nu a fost folosit foarte mult în acest sezon, Vlad Chiricheş rămâne un jucător important pentru Napoli. O confirmă faptul că antrenorul liderului din Serie A TIM, Maurizio Sarri, s-a opus în vară vânzării românului.

În ciuda zvonurilor insistente privind o posibilă vânzare a căpitanului naţionalei României, Chiricheş a rămas pe San Paolo. Nu din cauza lipsei de oferte, ci datorită insistenţei lui Sarri.

Potrivit tuttonapoli.net, tehnicianul napoletanilor nu a fost de acord cu vânzarea lui Chiricheş, care ar fi avut oferte nu doar din Turcia, ci şi din Premier League. Fostul stelist a ajuns lângă Vezuviu chiar din Anglia, de la Tottenham.

În acest moment, băcăuanul de 28 de ani este prima variantă pentru înlocuirea celor doi fundaşi centrali titulari, Raul Albiol şi Kalidou Koulibaly. Chiricheş a jucat în 6 meciuri în actuala stagiune, fără a marca vreun gol.

În sezonul trecut, internaţionalul român a evoluat de 16 ori în toate competiţiile, înscriind de două ori.

În ultima vreme, presa italiană a scris în mai multe rânduri că Napoli se pregăteşte să îi ofere un nou contract lui Chiricheş. Actuala înţelegere este valabilă până în 2020.