• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Giampiero Ventura are tot mai puține șanse să continue pe banca "squadrei azzurra" dacă fotbaliștii săi nu vor reuși să întoarcă meciul retur din barajul cu Suedia, programat luni, în direct la Digi Sport 1. În locul său au fost vehiculate nume ca cel al lui Carlo Ancelotti, Antonio Conte și selecţionerul naţionalei de tineret a Italiei, Luigi De Biagio. Însă, în ziua în care Italia își joacă ultima șansă de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, cele mai importante publicații din Italia au dat de înțeles că Massimiliano Allegri are cele mai mari șanse.

Presa italiană susţine că eşecul din turul barajului cu Suedia, scor 0-1, i-a enervat pe şefii Federaţiei, care se gândesc să renunţe la antrenorul în vârstă de 69 de ani și în cazul în care "squadra azzurra" întoarce soarta dublei.

Italienii s-au gândit şi la variante de înlocuire ale lui Ventura. Carlo Ancelotti, liber de contract după ce a fost demis de Bayern Munchen, e marele vis al peninsularilor, care speră să-l convingă pe acesta să renunţe la ideea de a nu mai pregăti nicio echipă până în vară. Antonio Conte este a doua variantă propusă pentru italieni. Alt nume vehiculat este cel al selecţionerului naţionalei de tineret a Italiei, Luigi De Biagio.

Potrivit ziariștilor de la Gazzetta dello Sport, a apărut informația că cele mai mari șanse pentru a prelua echipa națională le are antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri.

Potrivit publicației mai sus menționate, FIGC speră să numească un antrenor cu o vastă experiență pentru a revigora echipa națională. Ziariștii italieni explică faptul că Ancelotti este "prima opțiune pe care Federația a luat-o în considerare”, iar revenirea lui Antonio Conte la națională este de asemenea o posibilitate, dar Allegri are cele mai mari șanse. În plus, antrenorul "ar fi fericit, după ce și-a exprimat public doleanța de a ocupa acest post”, deși el și-a extins contractul cu ”zebrele” până în 2020 în cursul acestei veri.

Italia - Suedia va fi în direct la Digi Sport 1 luni, de la ora 21.45. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro. şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT