• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Starul lui Napoli, Dries Mertens, ar putea fi disponibil pentru doar 28 de milioane de euro, o sumă infimă în comparație cu cele aruncate vara trecută pe piața transferurilor.

Conform Gazzetta dello Sport, 28 de milioane de euro ar fi clauza de reziliere a belgianului de 30 de ani din contractul său cu Napoli. Aceasta este cu atât mai surprinzătoare cu cât Mertens a semnat o nouă înțelegere la finalul sezonului precedent și care este valabilă până în iunie 2020.

Dorit inclusiv de Jose Mourinho la Manchester United, Dries Mertens a rămas, în cele din urmă la Napoli, în vară, asta după ce a avut parte de o stagiune extraorinară în 2016-2017.

În sezonul trecut, belgianul de 30 de ani a marcat de 34 de ori în 46 de meciuri, după ce a fost reprofilat din extremă în atacant de Maurizio Sarri, în condițiile în care atacantul adus pentru a-l înlocui pe Higuain, Arek Milik, s-a accidentat.

Mertens a început și acest sezon într-o notă similară, el având deja nouă goluri în zece meciuri din Serie A, care au ajutat-o pe Napoli să adune 28 de puncte.

În toate competițiile, Mertens are 11 reușite. Forma excelentă i-a făcut pe napoletani să-l compare pe belgian cu cel mai mare jucător din istoria clubului, Diego Maradona.

Dries Mertens a ajuns la Napoli în 2013, de la PSV, în schimbul a 9,5 milioane de euro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT