• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ajuns rezervă la campioana Franţei la fotbal, Paris Saint-Germain, portarul italian Salvatore Sirigu ar putea reveni în ţara sa, la Fiorentina, echipă al cărei titular între buturi este acum românul Ciprian Tătăruşanu, scrie site-ul violanews.com.

Sirigu este din acest sezon rezerva lui Kevin Trapp la PSG, cu care mai are contract până în luna iunie a acestui an. Goalkeeperul ar putea semna cu Fiorentina în mercato-ul din această lună, între cele două cluburi existând deja discuţii. Valoarea transferului ar fi de circa 7 milioane de euro.

"Uşa e deschisă, nu ştiu ce se va întâmpla. Vom căuta cu siguranţă cea mai bună soluţie pentru mine, pentru club şi pentru toată lumea", a spus portarul.

Ideea plecării lui Sirigu de la PSG este vehiculată de mai mult timp, deoarece portarul doreşte o echipă unde să fie titular, pentru a fi în lotul Italiei la EURO 2016. Sirigu a jucat din minutul 69 al meciului amical Italia - România, 2-2, disputat pe 17 noiembrie la Bologna. El a greşit la golul marcat în minutul 88 de Florin Andone.

AGERPRES