• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Adrian Petre este ultimul nume apărut pe lista de jucători ofensivi pe care Gigi Becali îi doreşte la Steaua. Totuşi, se pare că "roş-albaştrii" nu vor avea o misiune uşoară în a-l semna pe jucătorul de la UTA Bătrâna Doamnă.

Cunoscutul ziarist italian Gianluca Di Marzio a anunţat pe site-ul personal că Genoa este pregătită să facă o ofertă pentru mijlocaşul ofensiv de 18 ani. Se pare însă că arădenii vor să îl păstreze până la vară, în speranţa de a obţine promovarea în Liga 1.

"Petre are cifre incredibile. A marcat 9 goluri în doar 7 meciuri. Afacearea e aproape de a fi perfectată. Lipseşte doar acordul cu privire la suma de transfer", a anunţat Di Marzio.

Genoa nu este prima echipa din Serie A TIM care îl doreşte pe Petre: în urmă cu doi ani, de mână cu impresarul său, Attila Karda, un apropiat al familiei Reghecampf, vârful şi-a încercat norocul la Fiorentina.

Italienii au fost impresionaţi de tânărul român şi au vrut să îl oprească, însă, după o serie de discuţii, fotbalistul a ales să se întoarcă la Arad, unde ar fi avut şanse mai mari să joace în mod constant la prima echipă.

“Fiorentina s-a mişcat mai repede, pentru că mai erau câteva cluburi mari interesate de Adrian este un fotbalist cu super-calităţi", spunea Karda la vremea respectivă.

La al doilea antrenament în tricoul viola, terminat cu un joc şcoală, puştiul care avea pe vremea aceea 16 ani a marcat cinci goluri, iar colegii l-au strigat "Ibra". Motivul? A 4-a reuşită a fost din "foarfecă".