• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antonio Conte, managerul italian de pe banca lui Chelsea, a găsit partenerul potrivit pentru Alvaro Morata în atacul londonezilor. Pe această cale, italianul le-a transmis șefilor să demareze negocierile pentru starul lui Lazio, Ciro Immobile (27 de ani).

La nouă puncte în clasament față de liderul Manchester City, Antonio Conte are planul perfect pentru a reîmprospăta lucrurile în atacul londonezilor. Astfel, trupa de pe ”Stamford Bridge” trebuie să-l transfere pe lazialul Ciro Immobile pentru a-i face pe plac managerului italian.

Chelsea l-a transferat în această vară pe Alvaro Morata de la Real Madrid, doar că s-a văzut nevoită să se despartă de ”încăpățânatul” Diego Costa, dornic să revină la Atletico. Conte a căutat în tot acest timp un înlocuitor pentru spaniol și consideră că Immobile este soluția perfectă.

Transferul are și el o sumă pe măsură, iar în cazul în care Chelsea va dori cu adevărat să-l transfere pe atacantul care doar în acest sezon în 14 meciuri a marcat de 17 ori trebuie să plătească suma de 53 de milioane de lire sterline (aproximativ 60 de milioane de euro). În același timp, dezvăluie presa engleză, oficialii lui Chelsea vor propune chiar și varianta unui schimb de fotbaliști.

Echipa lui Radu Ștefan l-a achiziționat pe Ciro Immobile în luna iulie a anului trecut. Jucătorul de 27 de ani a fost transferat de la Sevilla pentru suma de 8,5 milioane de euro, plus bonusuri de 500.000 de euro.

Immobile are un contract valabil până în 2022, prelungit în vara acestui an.

Actuala cotă a fotbalistului conform site-ului de specialitate transfermarkt.de este de 25 de milioane de euro.

62 de milioane de euro a plătit Chelsea pentru transferul lui Alvaro Morata, de la Real Madrid.